Buku Terbitan Terkini - Pendekatan Komunikasi Dalam Penyuntingan Buku Agama Berbahasa Melayu | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Buku Terbitan Terkini - Pendekatan Komunikasi dalam Penyuntingan Buku Agama Berbahasa Melayu

Buku terbaharu terbitan Penerbit UPM iaitu Pendekatan Komunikasi dalam Penyuntingan Buku Agama Berbahasa Melayu oleh Dr. Mohamad Suhaizi Bin Suhaimi (Pensyarah Universiti Islam Antarabangsa Kampus Pagoh) dan Dr. Sharil Nizam Sha'ri (Pensyarah Jabatan Bahasa Melayu, FBMK UPM). Untuk mengetahui lebih lanjut anda boleh dapatkan buku ini dengan datang terus ke KEDAI BUKU PENERBIT UPM, kedai-kedai buku terpilih atau menerusi pembelian dalam talian (online) menerusi lamanweb http://www.upmpress.com.my.

Buku ini dihasilkan untuk mengenal pasti dan menganalisis penerimaan para pembaca terhadap rekaan kulit buku agama yang terdapat di pasaran.

Tarikh Input: 13/08/2021 | Kemaskini: 13/08/2021 | irfan.jamil

SXDTRAF~