Terima Kasih Dan Selamat Bersara | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Terima kasih dan Selamat Bersara

Terima kasih dan Selamat Bersara

UPM SERDANG, 22 APRIL 2024 - Dengan penuh penghargaan dan rasa terima kasih, Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi Universiti Putra Malaysia (UPM) mengucapkan selamat bersara kepada Prof. Madya Dr. Shamala Paramasivam. Prof. Madya Dr. Shamala dikenali kerana sumbangan cemerlangnya dalam bidang pengajaran dan penyelidikan yang telah memberi impak besar kepada fakulti dan komuniti akademik secara keseluruhan.

Prof. Madya Dr. Shamala telah menjadi satu-satunya wadah pengetahuan dan inspirasi bagi ramai pelajar dan rakan sejawatnya. Beliau telah menjadi contoh teladan dalam memperjuangkan kecemerlangan akademik dan profesionalisme. Kehadirannya di FBMK UPM akan sentiasa dikenang dan dihargai.

Kepergian Prof. Madya Dr. Shamala Paramasivam meninggalkan satu kekosongan yang sukar untuk diisi, namun warisan serta impak positif yang beliau tinggalkan akan terus memberi dorongan kepada generasi seterusnya. Semoga beliau mendapat kebahagiaan dan kejayaan dalam setiap langkah yang bakal diambil selepas bersara.

Ikhlas daripada seluruh ahli pengurusan dan warga FBMK.

Tarikh Input: 22/04/2024 | Kemaskini: 22/04/2024 | amira.rahim

SXFENA6~