Terima Kasih Dan Selamat Maju Jaya | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Terima Kasih dan Selamat Maju Jaya

Terima Kasih dan Selamat Maju Jaya

UPM SERDANG, 23 APRIL 2024 - Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi, UPM, dengan sukacitanya mengucapkan terima kasih dan selamat maju jaya kepada empat pensyarah yang telah memberikan sumbangan yang luar biasa sepanjang tempoh berkhidmat. Penghargaan ini diberikan sebagai penghormatan kepada pencapaian mereka dan komitmen yang telah mereka tunjukkan dalam memperkaya pendidikan dan pengajaran di fakulti.

Berikut adalah senarai pensyarah yang diberi penghargaan:

1. Puan Fatimah Ab Manap
  2. Dr. Miharaini Md Ghani
  3. Dr. Mohamad Ateff Md Yusof
  4. Dr. Nor Shahila Mansor

Setiap pensyarah telah memberikan sumbangan yang berharga dalam bidang masing-masing, memperkukuh reputasi fakulti dan memberikan impak yang signifikan kepada pelajar dan komuniti akademik. Ucapan terima kasih yang tulus disampaikan kepada mereka atas kesetiaan dan dedikasi mereka terhadap pendidikan.

Kepergian mereka akan meninggalkan kesan yang mendalam, tetapi warisan mereka akan terus menginspirasi dan memotivasi generasi pelajar yang akan datang. Semoga kejayaan mereka seterusnya membawa manfaat yang berkekalan dalam komuniti akademik dan industri.

Ikhlas daripada seluruh ahli pengurusan dan warga FBMK.

Tarikh Input: 23/04/2024 | Kemaskini: 23/04/2024 | amira.rahim

SXFEDAj~