WACANA JABATAN KOMUNIKASI SIRI 3: “SELF-DISCLOSURE ON SOCIAL MEDIA: HOW MUCH DO WE REALLY REVEAL?” AND “LOST IN TRANSLATION: HOW TO LAUGH YOUR WAY THROUGH CULTURAL DIFFERENCES” | FACULTY OF MODERN LANGUAGES AND COMMUNICATION
» ARTICLE » WACANA JABATAN KOMUNIKASI SIRI 3: “SELF-DISCLOSURE ON SOCIAL MEDIA: HOW MUCH DO WE REALLY REVEAL?” AND “LOST IN TRANSLATION: HOW TO LAUGH YOUR WAY THROUGH CULTURAL DIFFERENCES”

May 30, 2023 - COMMUNICATION DEPARTMENT DISCOURSE SERIES 3: “SELF-DISCLOSURE ON SOCIAL MEDIA: HOW MUCH DO WE REALLY REVEAL?” AND "LOST IN TRANSLATION: HOW TO LAUGH YOUR WAY THROUGH CULTURAL DIFFERENCES".

Date of Input: 31/05/2023 | Updated: 31/05/2023 | ma_husaini

MEDIA SHARING

SXEaVAa~