Wacana Komunikasi-November, Cerita & Budaya: Industri Filem Malaysia Abad Ke-21 | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Wacana Komunikasi-November, cerita & Budaya: Industri Filem Malaysia abad ke-21

Wacana Komunikasi-November, cerita & Budaya: Industri Filem Malaysia abad ke-21

Jabatan Komunikasi baru-baru ini telah menganjurkan Wacana Komunikasi pada bulan November bersama penerbit Prebet Sapu yang berjaya meraih kemasukan rasmi dalam Anugerah Akademi ke-94 untuk Kategori Filem Cereka Antarabangsa Terbaik, Bebbra Mailin. Ceramah juga disampaikan oleh pensyarah Jabatan Komunikasi, Dr. Hani Salwah Yaakup, yang dimoderatkan oleh Dr. Syafila Kamarudin. Wacana ini menerima sambutan yang sangat meriah, mengisi dewan dengan kehadiran 100 peserta. Tema untuk bulan November ini ialah "Stories & Culture: The 21st Century Malaysian Film Industry". Sesi perkongsian ilmu yang menarik dan bermanfaat telah memberi manfaat besar kepada pelajar dan ahli akademik. Jumpa lagi di Wacana Disember!

Mungkin imej 14 orang, Orang yang belajar dan orang ramai

Mungkin imej 3 orang, dais dan teks

Mungkin imej 2 orang

Mungkin imej klarinet dan bermain seruling