Tahniah Dr. Ilyana Jalaluddin Dan Dr. Ramiza Darmi Atas Penerimaan Anugerah Pingat Emas Bagi Kategori Education, Community Development & Social Inovation (ECDSI) | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Tahniah Dr. Ilyana Jalaluddin dan Dr. Ramiza Darmi Atas Penerimaan Anugerah Pingat Emas Bagi Kategori Education, Community Development & Social Inovation (ECDSI)

Sekalung tahniah diucapkan kepada Dr. Ilyana Jalaluddin dan Dr. Ramiza Darmi, Pensyarah Kanan Jabatan Bahasa Inggeris di Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi atas penerimaan Anugerah Pingat Emas bagi Kategori Education, Community Development & Social Innovation (ECDSI) di International Research and Innovation Symposium and Exposition 2023 yang telah berlangsung pada 18-19 Oktober 2023 di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia.

Ikhlas daripada,
Ahli Pengurusan & Warga FBMK