Sesi Temuduga Bacelor Pengajian Bahasa Cina Dgn Kepujian Zon Sabah & Sarawak. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Sesi Temuduga Bacelor Pengajian Bahasa Cina dgn Kepujian zon Sabah & Sarawak.

Sesi Temuduga Bacelor Pengajian Bahasa Cina dgn Kepujian zon Sabah & Sarawak.

11 Julai 2023 - Sesi Temuduga (secara dalam talian) Calon Pelajar Program Bacelor Pengajian Bahasa Cina dengan Kepujian bagi Zon Sabah & Sarawak yang berpusat di Bilik Seri Amar, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM). Panel temuduga terdiri daripada Prof. Madya Dr. Nik Rafidah Nik Muhamad Affendi, Dr. Ser Wue Hiong, Dr. Wong Ling Yann, Dr. Sharil Nizam Sha'ri, Dr. Ng Boon Sim dan Dr. Nik Farhan Mustapha. Seramai 16 orang calon telah menghadirkan diri secara dalam talian.

Tarikh Input: 13/07/2023 | Kemaskini: 21/07/2023 | norhidayatul

SXFBCAR~