Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Antara Universiti Putra Malaysia (UPM) Bersama Balai Kajian Dan Pengembangan Budaya Melayu , Indonesia. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Balai Kajian dan Pengembangan Budaya Melayu , Indonesia.

8 Julai 2023 - Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Balai Kajian dan Pengembangan Budaya Melayu , Indonesia. Dokumen MoU tersebut telah ditandatangani oleh Ybhg. Dato' Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman, Naib Canselor UPM, dan Datuk H. Mahyudin Al Mudra ,Pendiri/Pembina Yayasan Suluh Melayu Nusantara dengan disaksikan oleh YBrs. Prof. Madya Dr. Hazlina Abdul Halim ,Dekan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) UPM. Turut hadir menyaksikan sesi tandatangan ini adalah YBhg. Dato' Prof. Dr. Abdul Muati@ Zamri Ahmad , Pengarah Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat UPM dan YBrs. Prof. Madya Dr. Nik Rafidah Nik Muhamad Affendi , Ketua Jabatan Bahasa Melayu FBMK.

Untuk berita lanjut, sila klik pautan berikut :

Tarikh Input: 13/07/2023 | Kemaskini: 13/07/2023 | norhidayatul

SXEeQAj~