Reformasi Menyeluruh Untuk Memberi Lebih Banyak Kuasa Kepada Orang Kurang Upaya (OKU). | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Reformasi menyeluruh untuk memberi lebih banyak kuasa kepada Orang Kurang Upaya (OKU).

18 Ogos 2023 | INFO | - Dengan sebahagian besar penduduk Malaysia hidup dengan beberapa bentuk kekurangan fizikal, terdapat keperluan mendesak untuk menangani isu-isu inklusiviti dan aksesibiliti yang dihadapi oleh mereka. Dr. Mastura Mahamed (pensyarah Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM) dari Gabungan Anak-Anak Palsi Serebrum (GAPS) dan Faiz Shuhaimi dari Majlis Belia OKU Malaysia membincangkan reformasi menyeluruh untuk memberi lebih banyak kuasa kepada Orang Kurang Upaya (OKU).

Tarikh Input: 12/09/2023 | Kemaskini: 12/09/2023 | norhidayatul

SXEeQAF~