Pertemuan Dan Perbincangan Secara Maya Antara Fakulti Bahasa Moden Dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) Dan Pihak Universitas Gadjah Mada, Indonesia. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Pertemuan dan perbincangan secara maya antara Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pihak Universitas Gadjah Mada, Indonesia.

21 Julai 2023 - Pertemuan dan perbincangan secara maya antara Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pihak Universitas Gadjah Mada, Indonesia.

Tarikh Input: 31/07/2023 | Kemaskini: 31/07/2023 | norhidayatul

SXFBCAm~