Pertemuan Dan Perbincangan Berkenaan Peluang Kerjasama Antara UPM Dan Universitas Muhammadiyyah Yogyakarta. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Pertemuan dan perbincangan berkenaan peluang kerjasama antara UPM dan Universitas Muhammadiyyah Yogyakarta.

7 Julai 2023 - Pertemuan dan perbincangan berkenaan peluang kerjasama antara UPM dan Universitas Muhammadiyyah Yogyakarta. Perbincangan dihadiri oleh Ybhg. Dato' Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman, Naib Canselor UPM,YBhg. Dato' Prof. Dr. Abdul Muati@ Zamri Ahmad , Pengarah Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat UPM ,Prof. Madya Dr. Hazlina Abdul Halim ,Dekan FBMK, Prof. Madya Dr. Nik Rafidah Nik Muhamad Affendi , Ketua Jabatan Bahasa Melayu FBMK dan wakil daripada Universitas Muhammadiyyah Yogyakarta- Ungul dan Islam.

Tarikh Input: 13/07/2023 | Kemaskini: 13/07/2023 | norhidayatul

SXEeVAL~