Pertemuan Dan Perbincangan Berkenaan Peluang Kerjasama Antara UPM Dan Universitas Gadjah Mada | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Pertemuan dan perbincangan berkenaan peluang kerjasama antara UPM dan Universitas Gadjah Mada

7 Julai 2023 - Pertemuan dan perbincangan berkenaan peluang kerjasama antara UPM dan Universitas Gadjah Mada. Perbincangan dihadiri oleh Ybhg. Dato' Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman, Naib Canselor UPM, YBhg. Dato' Prof. Dr. Abdul Muati@ Zamri Ahmad , Pengarah Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat UPM ,Prof. Madya Dr. Hazlina Abdul Halim ,Dekan FBMK, Prof. Madya Dr. Nik Rafidah , Ketua Jabatan Bahasa Melayu FBMK dan wakil Pengurusan daripada Universitas Gadjah Mada.

Tarikh Input: 13/07/2023 | Kemaskini: 13/07/2023 | norhidayatul

SXEeVAE~