Pasar Cho Pradu, Walailak Universiti. Sorotan Gambar Lawatan Para Peserta Ke Pasar Cho Pradu Yang Terletak Di Wailalak Universiti Pada Sebelah Petang. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Pasar Cho Pradu, Walailak Universiti. Sorotan gambar lawatan para peserta ke Pasar Cho Pradu yang terletak di Wailalak Universiti pada sebelah petang.

24 Julai 2023 - Pasar Cho Pradu, Walailak Universiti.
Sorotan gambar lawatan para peserta ke Pasar Cho Pradu yang terletak di Wailalak Universiti pada sebelah petang. Para peserta diberi peluang menaiki TukTuk untuk ke lokasi. Terdapat pelbagai gerai dengan pelbagai juadah dikunjungi di sana. Para peserta dibantu serta diiringi oleh beberapa pelajar dari Wailalak Universiti semasa melakukan aktiviti membeli belah di Pasar Cho Pradu.

Tarikh Input: 31/07/2023 | Kemaskini: 31/07/2023 | norhidayatul

SXEeSA3~