Para Peserta Program Jelajah Selatan Thailand Tiba Di Border Bukit Kayu Hitam, Kedah. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Para peserta Program Jelajah Selatan Thailand tiba di Border Bukit Kayu Hitam, Kedah.

24 Julai 2023 - Para peserta Program Jelajah Selatan Thailand tiba di Border Bukit Kayu Hitam, Kedah. Setelah tiba, para peserta menunaikan solat subuh terlebih dahulu dan mula beratur bagi sesi pengesahan passport dan bersarapan. Seterusnya, perjalanan diteruskan ke Tha Sala, Nakhon. Perjalanan mengambil masa lebih kurang 5 jam dari sempadan ke Tha Sala. Kemudian, para peserta berehat di Hotel sebelum meneruskan aktiviti seterusnya pada sebelah petang.

Tarikh Input: 31/07/2023 | Kemaskini: 31/07/2023 | norhidayatul

SXFBAAy~