Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar Dan Pemakaian Hood Graduate PhD Sempena Konvokesyen UPM Ke-47 | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar dan Pemakaian Hood Graduate PhD Sempena Konvokesyen UPM Ke-47

Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar dan Pemakaian Hood Graduan PhD sempena Konvokesyen UPM ke-47 telah berlangsung pada 23 November 2023 di Dewan Za'ba, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM. YB Datuk Dr. Hj. Mohd Arifin Datuk Hj. Mohd Arif, Menteri Sains, Teknologi, dan Inovasi Sabah dan juga merupakan salah seorang daripada penaja hadir ke majlis ini. Majlis turut dihadiri oleh YBhg. Prof. Madya Dr. Hazlina Abdul Halim, Dekan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM, serta para penaja, pengurusan fakulti, pensyarah, dan ibu bapa. Sebanyak 11 pelajar menerima Anugerah Pelajar Terbaik untuk Kategori Bacelor dan Siswazah, manakala 27 graduan PhD turut menerima penghargaan dalam Majlis Pemakaian Hood Graduan PhD.

Tahniah dan syabas diucapkan kepada para graduan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM Kelas 2023!

Mungkin imej 13 orang dan teks
Mungkin imej 7 orang
Mungkin imej 6 orang dan dais
Mungkin imej 12 orang dan teks