Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar Dan Pemakaian Hood Graduate Master Sempena Konvokesyen UPM Ke-47 | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar dan Pemakaian Hood Graduate Master Sempena Konvokesyen UPM Ke-47

Majlis Pemakaian Hood Graduan Master sempena Konvokesyen UPM ke-47 telah berlangsung pada 25 November 2023 di Dewan Za'ba, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM. Majlis dihadiri oleh YBhg. Prof. Madya Dr. Hazlina Abdul Halim, Dekan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM, serta pengurusan fakulti, pensyarah, dan ibu bapa. Seramai 99 orang pelajar Master yang bergraduat Kelas 2023 bagi Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM. Sebanyak 26 orang graduan yang hadir telah menerima penghargaan dalam Majlis Pemakaian Hood Graduan Master.

Tahniah dan syabas diucapkan kepada para graduan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM Kelas 2023!

May be an image of 1 person, headscarf and dais
May be an image of 1 person, dais and text
May be an image of 4 people, dais and text that says "ABDUR RAHMAN ISMAIL ADVERTISING GHOUTTHE miza"
May be an image of 4 people, dais and text that says "NURUL RASYIDAH ROSLI INFLUENCE SOCIALMEDIA APPLIANCES ONTNEN MALAYSIANS"