Kuliah Umum Keberagamaan Budaya Sebagai Inti Komunikasi Budaya Di Universiti Malaya | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Kuliah Umum Keberagamaan Budaya Sebagai Inti Komunikasi Budaya Di Universiti Malaya

Seramai 40 orang pelajar Bacelor Sastera Bahasa Dan Linguinstik Melayu dan 3 orang pengiring telah dijemput untuk menyertai Kuliah Umum Keberagaman Budaya Sebagai Inti Komunikasi Budaya di Universiti Malaya. Kuliah tersebut telah diadakan di Bilik Mesyuarat Kiambang, Aras 1 Akademi Pengajian Melayu, Universiti Malaya. Kuliah tersebut telah disampaikan oleh Dr. Mardi Adi Amin, Pensyarah Tamu dari Universitas Hasanuddin, Sulawesi Selatan, Indonesia. Selain itu, pelajar dan pengiring juga dibawa melawat perpusataan dan Muzium Etnografi Universiti Malaya.

May be an image of 5 people, dais and text that says "KULIAH UMUM SARJANA TAMU Keberagaman Budaya Sebagai Komunikasi Lintas Budaya""

Tarikh Input: 07/12/2023 | Kemaskini: 07/12/2023 | norhidayatul

SXEeWAI~