Fakulti Bahasa Moden Dan Komunikasi (FBMK), UPM Telah Mengadakan Lawatan Penanda Aras Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Sesi 2023 Ke Fakulti Kejuruteraan, UPM. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), UPM telah mengadakan Lawatan Penanda Aras Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Sesi 2023 ke Fakulti Kejuruteraan, UPM.

21 Julai 2023 – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), UPM telah mengadakan Lawatan Penanda Aras Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Sesi 2023 ke Fakulti Kejuruteraan, UPM. Taklimat lawatan telah dikendalikan oleh Puan Lailawati Bakar, Ketua Pentadbiran Fakulti Kejuruteraan, UPM. Seramai 19 orang Ahli Jawatankuasa EKSA FBMK yang diketuai oleh Puan Saliza Mustafa, disantuni oleh beberapa kakitangan staf Fakulti Kejuruteraan yang turun padang saling memberikan pandangan dan berkongsi idea serta inovasi yang boleh digunapakai di fakulti masing-masing.

Tarikh Input: 31/07/2023 | Kemaskini: 31/07/2023 | norhidayatul

SXEeSAK~