Belajar Cara Berhubung, Berkolaborasi Dan Menyumbang | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Belajar Cara Berhubung, Berkolaborasi Dan Menyumbang

Belajar Cara Berhubung, Berkolaborasi Dan Menyumbang

Beberapa tahun yang lepas, Leaderonomics mula bekerja bersama dengan Together We Can Change the World (TWCCTW) (Bersama Kita Boleh Ubah Dunia) dengan tujuan membina pemimpin yang lebih baik dan membantu mengumpul dana untuk organisasi bukan kerajaan dan inisiatif komuniti melalui penganjuran Sidang Kemuncak Kepimpinan Malaysia (Malaysia Leadership Summit).

TWCCTW adalah organisasi yang dianggotai oleh penceramah-penceramah utama dari serata dunia, yang meluangkan masa mereka secara sukarela untuk membantu menyokong golongan kurang bernasib baik dan menyumbang kepada inisiatif komuniti yang transformatif.

Tarikh Input: 11/05/2023 | Kemaskini: 11/05/2023 | ma_husaini

SXETOAS~