Cara Mengajar Dan Melatih Semula Pelanggan Yang Menuntut | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Cara Mengajar dan Melatih Semula Pelanggan yang Menuntut

Cara Mengajar dan Melatih Semula Pelanggan yang Menuntut

Latih Semula Pelanggan Menuntut Anda: Cara Menetapkan Sempadan dan Memperbaiki Perhubungan

"Ya tetapi . . .” adalah perkara yang sering diperkatakan oleh orang yang kita latih dan rujuk apabila kita bercakap tentang mengambil kembali tampuk masa dan tumpuan mereka. "Ya tetapi . . . walaupun anda akan mengajar kami cara baru dan lebih mudah untuk bekerja dan menjadi kurang reaktif antara satu sama lain secara dalaman di syarikat kami, kami masih perlu berurusan dengan pelanggan kami yang semakin menuntut.”
Orang yang kami latih memberitahu saya tentang pelanggan yang menelefon pada setiap masa, pelanggan yang menghantar projek besar untuk dimulakan pada petang Jumaat, dan pelanggan yang berang dengan sedikit kelewatan dalam masa respons. Tekanan berterusan dari luar boleh membuatkan anda berasa seperti tidak berbaloi untuk mengubah perkara dalam diri anda. Tetapi itu tidak benar.

Tarikh Input: 11/05/2023 | Kemaskini: 11/05/2023 | ma_husaini

SXDcTA5~