Pengajaran Yang Tidak Diajar Di Universiti | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Pengajaran Yang Tidak Diajar Di Universiti

Pengajaran Yang Tidak Diajar Di Universiti

Mungkin seperti ramai belia di luar sana, selepas menamatkan kehidupan sebagai seorang pelajar di universiti mereka begitu semangat untuk bekerja, mempunyai cita-cita untuk berjaya atau juga naif. Saya akan bekerja di sebuah syarikat bank yang besar sebagai pelatih pengurusan program.

Tetapi, reliti kehidupan yang sebenar telah memusnahkan angan-angan saya.

Sarjana Muda Pengajian Pengurusan (kepujian) – saya merasa saya berhak memperolehinya. Saya juga mempunyai sijil Pengurusan Kewangan dan Pemasaran. Meluangkan masa belajar selama empat tahun, saya mempunyai asas yang kuat di bahagian pengurusan. Selain itu, saya juga melakukan kerja sambilan dan sukarela sepanjang masa pengajian.

Tarikh Input: 11/05/2023 | Kemaskini: 11/05/2023 | ma_husaini

SXEdOAb~