Lawatan Sambil Belajar Daripada Sekolah Menengah Islam Puchong, Selangor Ke Fakulti Bahasa Moden Dan Komunikasi, UPM | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Lawatan Sambil Belajar daripada Sekolah Menengah Islam Puchong, Selangor ke Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM

26 Jun 2023 –– Lawatan Sambil Belajar daripada Sekolah Menengah Islam Puchong [official] , Selangor ke Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM. Lawatan sambil belajar ini melibatkan 50 orang pelajar tingkatan 5 dari Sekolah Menengah Islam Puchong, Selangor. Selain itu, terdapat juga 4 orang guru pengiring yang akan menyertai lawatan ini.

Lawatan sambil belajar ini akan memberi peluang kepada pelajar tingkatan 5 untuk melihat dan mempelajari lebih lanjut tentang Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi di UPM. Mereka dapat mengenal pasti program pengajian yang ditawarkan, kemudahan yang disediakan, serta bertemu dengan pensyarah dan pelajar di fakulti tersebut. Selain itu, lawatan ini juga dapat membantu pelajar membuat keputusan tentang pengajian mereka di peringkat universiti.

Lawatan sambil belajar ini diharapkan memberi pengalaman yang berharga kepada pelajar tingkatan 5 dan membantu mereka dalam persediaan untuk pengajian universiti.

Tarikh Input: 03/07/2023 | Kemaskini: 03/07/2023 | ma_husaini

SXEdEAN~