Cara Memupuk Budaya Kekitaan - Dan Mengapa Ia Merupakan Kelebihan Daya Saing Terbaik | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Cara Memupuk Budaya Kekitaan - Dan Mengapa Ia Merupakan Kelebihan Daya Saing Terbaik

Anda mungkin pernah melihat huruf "B" ditambah pada akronim tiga huruf yang menginspirasikan DEI (Kepelbagaian, Ekuiti, Kemasukan), yang telah menjadi kebiasaan di dunia pekerjaan akhir-akhir ini. B dalam DEIB bermaksud Kepunyaan, yang merupakan salah satu perkataan kegemaran saya. Kekitaan adalah penting untuk memberi inspirasi kepada budaya yang produktif dan terlibat dalam mana-mana pasukan, dan akhirnya ia mula mendapat perhatian yang sepatutnya pada tahun 2021, sebahagiannya sebagai tindak balas kepada pengasingan dan kekurangan keterkaitan yang dicetuskan oleh wabak itu.

Tarikh Input: 06/04/2023 | Kemaskini: 06/04/2023 | ma_husaini

SXEdEAO~