Adakah Anda Penghindar Penjagaan Diri? Bagaimana Pemimpin Boleh Menipu Diri Mereka Untuk Mencintai Penjagaan Diri | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Adakah Anda Penghindar Penjagaan Diri? Bagaimana Pemimpin Boleh Menipu Diri Mereka untuk Mencintai Penjagaan Diri

Ia adalah kisah yang luar biasa biasa, diceritakan dengan sentuhan yang luar biasa. Dalam sesi kumpulan kecil mengenai keletihan, Maggie, seorang eksekutif wanita yang mempunyai rambut merah berapi-api, berkongsi cabaran yang dia hadapi dengan penjagaan dirinya sendiri. Ironinya, Maggie adalah seorang pemimpin yang hati besarnya meluap-luap dalam semua yang dia lakukan. Organisasinya menyokong orang kurang upaya, dan kakitangannya termasuk ramai ahli pasukan dengan cabaran fizikal dan kognitif yang mencerminkan populasi yang mereka berkhidmat. Apa yang kami temui dalam sesi itu ialah kasih sayang dan kelembutan yang Maggie dapat hadiahkan kepada orang lain dengan mudah adalah sesuatu yang dia tidak mampu berikan kepada dirinya sendiri.

Tarikh Input: 03/07/2023 | Kemaskini: 03/07/2023 | ma_husaini

SXEdGAW~