5 Sebab Untuk Memberi Ganjaran Kepada Pekerja Dan Memastikan Mereka Bahagia | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » 5 Sebab untuk Memberi Ganjaran kepada Pekerja dan Memastikan Mereka Bahagia

5 Sebab untuk Memberi Ganjaran kepada Pekerja dan Memastikan Mereka Bahagia

Apabila seseorang bertanya kepada anda sama ada anda:
Lebih suka mempunyai pekerja yang gembira atau tidak berpuas hati?hanya seorang sadis yang akan memberikan jawapan yang terakhir. Walau bagaimanapun, memilih sesuatu dan bersedia untuk berusaha untuk menjadikannya hidup adalah perkara yang berbeza.

Walaupun ramai orang berasa simpati terhadap pekerja dan rakan sekerja mereka yang tidak berpuas hati, mereka tidak menyedari betapa seriusnya akibatnya. Pekerja yang tidak berpuas hati boleh menjatuhkan syarikat anda, manakala kakitangan yang gembira boleh menaikkannya ke tahap yang baharu.

Untuk menggambarkan lebih lanjut perkara itu, berikut ialah lima sebab teratas untuk memberi ganjaran dan memastikan pekerja anda gembira.

Tarikh Input: 06/06/2023 | Kemaskini: 06/06/2023 | ma_husaini

SXEdGAF~