Tahniah Kepada Dr. Syed Agil Shekh Alsagoff Sebagai Pengetua Kolej Canselor | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Tahniah kepada Dr. Syed Agil Shekh Alsagoff sebagai Pengetua Kolej Canselor

Tahniah kepada Dr. Syed Agil Shekh Alsagoff sebagai Pengetua Kolej Canselor

UPM SERDANG, 16 APRIL 2024 - Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi dengan bangganya mengucapkan tahniah kepada Dr. Syed Agil Shekh Alsagoff, Pensyarah Kanan di Jabatan Komunikasi, atas pelantikan beliau sebagai Pengetua Kolej Canselor.

Kecekapan dan dedikasi Dr. Syed Agil Shekh Alsagoff telah diiktiraf dalam fakulti kami, dan peranan baru beliau sebagai Pengetua Kolej Canselor mencerminkan komitmen beliau terhadap kecemerlangan akademik dan kepimpinan.

Kami yakin bahawa Dr. Syed Agil Shekh Alsagoff akan membawa pengalaman dan idea inovatifnya untuk memperkayakan persekitaran akademik di Kolej Canselor, meningkatkan lagi reputasinya sebagai pusat kecemerlangan pembelajaran.

Dengan penuh rasa bangga, kami dari pihak fakulti mengucapkan tahniah kepada Dr. Syed Agil Shekh Alsagoff atas pencapaian penting ini, dan kami berharap dapat menyaksikan kesinambungan kejayaan dan impak positif yang akan dibawa oleh beliau kepada Kolej Canselor.

Ikhlas daripada seluruh warga Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi

Tarikh Input: 16/04/2024 | Kemaskini: 16/04/2024 | amira.rahim