Pertemuan FBMK ELS Language Centres, Malaysia | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Pertemuan FBMK ELS Language Centres, Malaysia

Pertemuan FBMK ELS Language Centres, Malaysia

UPM SERANG, 29 April 2024 - Pertemuan antara Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) dengan ELS Language Centres, Malaysia menghasilkan diskusi intensif mengenai peluang kerjasama yang menguntungkan kedua belah pihak pada 22 April, 2024. Pertemuan ini fokus pada potensi kolaborasi dalam program-program akademik, terutama berkaitan dengan Bachelor Trimester dan Master Secara Kerja Kursus di FBMK.

Para perwakilan dari FBMK dan ELS Language Centres, berkongsi pandangan mengenai program Bachelor Trimester FBMK dengan program Master Secara Kerja Kursus FBMK, yang dapat menciptakan jalur pendidikan yang mulus dan komprehensif bagi para pelajar.

Kesepakatan yang tercapai dalam pertemuan ini menegaskan komitmen FBMK dan ELS Language Centres untuk meningkatkan standar pendidikan bahasa dan komunikasi di Malaysia melalui inovasi, kerjasama, dan pengembangan program yang relevan dengan kebutuhan zaman.

Tarikh Input: 29/04/2024 | Kemaskini: 29/04/2024 | amira.rahim

SXFQFAG~