Terima Kasih Kepada Prof. Dr. Jusang Bolong Atas Pengabdian Di UPM | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Terima Kasih kepada Prof. Dr. Jusang Bolong atas Pengabdian di UPM

Terima Kasih kepada Prof. Dr. Jusang Bolong atas Pengabdian di UPM

UPM SERDANG, 3 APRIL 2024 - Jabatan Komunikasi di Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) ingin mengucapkan terima kasih kepada Prof. Dr. Jusang Bolong atas sumbangan yang luar biasa sepanjang beliau berkhidmat sebagai Ketua Jabatan.

Prof. Dr. Jusang Bolong telah memberikan kontribusi yang berharga sejak beliau mengambil alih tanggungjawab pada 16 Disember 2023 hingga 29 Februari 2024. Beliau telah memimpin dengan teladan dan dedikasi yang tinggi, membimbing staf dan pelajar dengan penuh semangat serta kebijaksanaan.

Dalam tempoh perkhidmatannya, Prof. Dr. Jusang Bolong telah memperjuangkan peningkatan kualiti pendidikan dan penyelidikan di jabatan ini. Beliau juga dikenali atas komitmen dalam memperkaya pengalaman akademik pelajar dan meningkatkan hubungan antara universiti dengan industri komunikasi.

Kami, Ahli Pengurusan dan seluruh warga Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, ingin menyampaikan ucapan terima kasih yang tulus kepada Prof. Dr. Jusang Bolong atas segala jasa baik dan usaha gigihnya dalam memajukan jabatan ini. Semoga beliau terus berjaya dalam semua cabaran yang dihadapi di masa depan.

Ikhlas daripada Ahli Pengurusan & Warga FBMK

Tarikh Input: 03/04/2024 | Kemaskini: 03/04/2024 | amira.rahim

PERKONGSIAN MEDIA

FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03-9769 8661
03-9769 3727
SXEPJAB~