Program Mobiliti Pendek - Putra Experience: A True Malaysian Diversity | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Program Mobiliti Pendek - Putra Experience: A True Malaysian Diversity

Program Mobiliti Pendek - Putra Experience: A True Malaysian Diversity

UPM SERDANG, 3 APRIL 2024 - Program Pendek Mobiliti "Putra Experience: A True Malaysian Diversity" yang dianjurkan oleh Putra International Centre UPM telah berjaya dilaksanakan dari 25 Februari hingga 3 Mac 2024. Program ini telah disertai oleh 3 orang pelajar dan 1 orang pegawai pengiring dari Kagawa University (香川大学), Jepun, untuk merasai pengalaman kepelbagaian Malaysia yang sebenar. Tempat program ini diadakan di Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM.

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakan program ini. Penghargaan khusus diberikan kepada tenaga pengajar dari FBMK, urusetia program dari FBMK dan i-Putra, serta Buddies yang telah membantu menjayakan program ini. Semoga kerjasama yang baik ini dapat diteruskan dalam program-program yang akan datang, untuk terus menghasilkan pengalaman positif bagi peserta dari pelbagai latar belakang.

Tarikh Input: 03/04/2024 | Kemaskini: 03/04/2024 | amira.rahim

SXEeRAu~