Program Budaya Peradaban Dalam Kalangan Masyarakat Melayu & Korea | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Program Budaya Peradaban dalam Kalangan Masyarakat Melayu & Korea

Program Budaya Peradaban dalam Kalangan Masyarakat Melayu & Korea

Pertemuan diantara Dekan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK)  dan Encik Moon daripada Pejabat Antarabangsa Kyung Hee University, Korea sempena Program Budaya Peradaban dalam Kalangan Masyarakat Melayu & Korea. Pertemuan dua hala tersebut bertujuan untuk membincangkan tentang pertukaran pelajar, summer camp dan potensi pengambilan pelajar pada masa akan datang. Pada hari yang sama, Dengan FBMK, Prof. Madya. Dr. Hazlina Abd Halim turut mengunjungi Hankuk University of Foreign Studies dan mengadakan sesi perkongsian ilmu bersama pensyarah Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM dengan pelajar di universiti tersebut. Antara perkongsian program tersebut adalah merangkumi sastera, bahasa, budaya dan peradaban Melayu.

May be an image of 13 people, people studying and text

May be an image of 3 people and text

May be an image of 2 people, people studying and text

May be an image of 4 people, people studying and text