Kunjungan Rasmi Oleh RTM Ke Fakulti Bahasa Moden Dan Komunikasi | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Kunjungan Rasmi oleh RTM ke Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi

Kunjungan Rasmi oleh RTM ke Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi

Pada 9 Januari 2024, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi telah menerima kunjungan rasmi daripada Puan Norfadzilah Hashim, Timbalan Pengarah Program Radio (mewakili Pengarah Program Radio), Puan Noorliza Nordin Pengurus KLfm, Encik Shahuzailye Sallehuddin Penolong Pengurus KLfm, Puan Oja Norkuzaimah Abd Aziz KBR KLfm, Encik Remy Zain Penerbit & Dj KLfm, En Abd Razak Ahmad (SPPR), Puan Nurul Asiah Bidin (SPPR), Puan Ainnol Lilisuliani binti Ahmad Rasidi (Strategik) dan Puan Norfadhilah binti Ahmad Mawawi (Strategik). Lawatan turut diadakan di Putra FM dan Muzium Warisan Melayu. Kunjungan ini disambut oleh Dekan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Prof. Madya Dr Hazlina Abdul Halim.

Kunjungan ini adalah bertujuan untuk membincangkan tentang kolaborasi antara KLfm dan Putra FM. Ribuan terima kasih diucapkan kepada pihak RTM kerana sudi hadir ke Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi.

Mungkin imej 3 orang, Orang yang belajar dan dais

Mungkin imej 9 orang, Orang yang belajar, dais dan teks