8 Amalan Terbaik Sekolah Lestari | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » 8 Amalan Terbaik Sekolah Lestari

8 Amalan Terbaik Sekolah Lestari

Sekolah lestari semakin mendapat tarikan dengan gelombang baharu institusi pendidikan yang mengutamakan penjagaan alam sekitar, tanggungjawab sosial dan kecemerlangan akademik. Sebagai pentadbir institusi pendidikan, mengamalkan amalan ini bukan sahaja akan mewujudkan persekitaran yang lebih hijau, lebih sedar sosial tetapi juga meningkatkan reputasi dan kecekapan keseluruhan sekolah anda.

Tertarik dengan konsep sekolah lestari? Tidak perlu melihat lebih jauh kerana anda akan memulakan perjalanan yang akan mendedahkan amalan terbaik institusi pendidikan mesra alam ini. Hayati minda mementingkan alam sekitar dan biarkan masa depan pendidikan memberi inspirasi kepada perjalanan kemampanan institusi anda. Jadi, selami dan temui amalan terbaik sekolah lestari yang boleh mengubah institusi anda.

Tarikh Input: 06/06/2023 | Kemaskini: 06/06/2023 | ma_husaini

SXEdMAE~