5 Alat Untuk Mengupah Bakat Terbaik Untuk Organisasi Anda | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » 5 Alat untuk Mengupah Bakat Terbaik untuk Organisasi Anda

5 Alat untuk Mengupah Bakat Terbaik untuk Organisasi Anda

Penggunaan alat pengurusan HR seperti platform kemahiran pra-pekerjaan, sistem penjejakan pemohon, alat CRM, perisian persidangan video, dan perisian onboarding dapat mengurangkan tugas berlebihan dan meningkatkan pengalaman calon. Contohnya, TestGorilla menawarkan ujian pelbagai jenis untuk menilai calon, sementara Freshteam ATS mengautomasikan pelbagai aspek proses pengambilan. Alat CRM seperti Beamery membantu dalam pengurusan maklumat calon, manakala Zoom sebagai alat persidangan video membolehkan interaksi lebih efisien. Perisian onboarding seperti BambooHR membantu menyusun proses onboarding dengan ciri-ciri yang disesuaikan. Manfaatkan teknologi ini untuk menarik dan mengupah calon terbaik. Selamat mengambil pekerja!

Sumber rujukan:

5 Alat untuk Mengupah Bakat Terbaik untuk Organisasi Anda