WACANA ILMU SASTERAWAN NEGARA SIRI 2 : PROSES KREATIF DONGENG SITI KECIL | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » WACANA ILMU SASTERAWAN NEGARA SIRI 2 : PROSES KREATIF DONGENG SITI KECIL

WACANA ILMU SASTERAWAN NEGARA SIRI 2 : PROSES KREATIF DONGENG SITI KECIL

25 Mei 2023- Jabatan Bahasa Melayu, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM telah berjaya melaksanakan program tersebut dengan jayanya.
Wacana Ilmu kali ini dengan tajuk Proses Kreatif Dongeng Siti Kecil yang disampaikan oleh Sasterawan Negara ke-14 iaitu Prof. Datuk Dr. Siti Zainon Ismail sebagai panel untuk memberi inspirasi dan ilmu baru kepada semua peserta. Semoga segala ilmu yang di sampaikan oleh beliau dapat kita gunakan bersama.
Terima kasih kepada semua yang hadir dan memeriahkan lagi Wacana Ilmu kali ini. Sehingga kita bersua lagi di Wacana Ilmu yang akan datang.

Tarikh Input: 26/05/2023 | Kemaskini: 26/05/2023 | ma_husaini

SXDdRAy~