Perbincangan Dua Hala Bersama Dengan Chuxiong Normal Unviersity, China | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Perbincangan Dua Hala Bersama Dengan Chuxiong Normal Unviersity, China

Perbincangan Dua Hala Bersama Dengan Chuxiong Normal Unviersity, China

Kunjungan hormat Chuxiong Normal University kepada Universiti Putra Malaysia bagi mengadakan perbincangan dua hala berkaitan potensi kerjasama yang boleh dijalinkan dengan pihak UPM telah diadakan pada 5 Disember 2023 di Bilik Eksekutif, Bangunan Canselori Putra.

Perbincangan dua hala ini telah diterajui Prof. Dr. Ismi Arif Ismail, Timbalan Naik Canselor (Akademik dan Antarabangsa) UPM, manakala delegasi Chuxiong Normal University, China diketuai Vice President Chuxiong Normal University, China dan turut disertai oleh pegawai-pegawai kanan daripada Chuxiong Normal University, China.

May be an image of 3 people and text
May be an image of 3 people