Di Sebalik Tabir Klik-Klik Raya FBMK 3.0 | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Di Sebalik Tabir Klik-Klik Raya FBMK 3.0

Di Sebalik Tabir Klik-Klik Raya FBMK 3.0

UPM SERDANG, 17 APRIL 2024 - Pada 7 April 2024, Klik-Klik Raya FBMK 3.0 telah menjadi sorotan di kalangan komuniti akademik dan bukan akademik FBMK. Klik-Klik Raya FBMK 3.0 adalah satu inisiatif yang dilaksanakan oleh fakulti untuk merakam momen bersempena Hari Raya Aidilfitri 2024. Para warga fakulti telah bersatu padu untuk turun ke lapangan dan menyertai acara ini, mencipta pelbagai gelagat dan telatah yang menarik yang kemudiannya ditangkap oleh lensa kamera fakulti.

Acara ini tidak hanya sekadar merakam momen, tetapi juga menjadi satu platform untuk mempereratkan hubungan antara anggota fakulti dari pelbagai latar belakang. Kehadiran warga akademik dan bukan akademik yang bersama-sama menyertai acara ini telah mencerminkan semangat kebersamaan dan kegembiraan dalam menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Dengan adanya "Klik-Klik Raya FBMK 3.0", komuniti FBMK telah berpeluang untuk melihat sisi yang lebih peribadi dan bersantai dari para ahli fakulti mereka. Inisiatif seperti ini juga membantu memupuk semangat kesukarelawan dan kolaborasi di kalangan warga fakulti, memperkukuhkan ikatan sosial dan kekeluargaan di dalam fakulti.

Klik-Klik Raya FBMK 3.0 tidak hanya menjadi acara merakam momen, tetapi juga menjadi satu platform untuk mempereratkan hubungan di antara warga fakulti, mencerminkan semangat kebersamaan dan kegembiraan menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Tarikh Input: 17/04/2024 | Kemaskini: 17/04/2024 | amira.rahim

SXEeNAO~