Bagi Sesi Petang, Para Peserta Program Jelajah Selatan Thai Mengadakan Lawatan Ke Bota Sky Tower, Bota Cactus Dome Dan Panorama Alam Botanical Garden Di Universiti Wailalak. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Bagi sesi petang, para peserta program Jelajah Selatan Thai mengadakan lawatan ke Bota Sky Tower, Bota Cactus Dome dan Panorama Alam Botanical Garden di Universiti Wailalak.

25 Julai 2023 - Bagi sesi petang, para peserta program Jelajah Selatan Thai mengadakan lawatan ke Bota Sky Tower, Bota Cactus Dome dan Panorama Alam Botanical Garden di Universiti Wailalak. Para peserta merasai pengalaman melihat kehijauan Walailak University di atas jambatan gantung setinggi 30 meter. Para peserta juga berpeluang melihat pelbagai jenis pokok kaktus yang ditanam di Bota Cactus Dome, Walailak University.

Tarikh Input: 31/07/2023 | Kemaskini: 31/07/2023 | norhidayatul

SXFBFAS~