Sesi Penyerahan Sumbangan Ikhlas Daripada Warga FBMK Kepada Keluarga Arwah Mohd Adam Fazery | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Sesi penyerahan sumbangan ikhlas daripada warga FBMK kepada keluarga arwah Mohd Adam Fazery

28 Julai 2022
Alhamdulilah selesai ziarah dan sesi penyerahan sumbangan ikhlas daripada warga FBMK kepada keluarga arwah Mohd Adam Fazery Mohd Adam Fazery Jeffry (Pelajar Master FBMK). Sekali lagi kami mengucapkan terima kasih kepada semua yang menyumbang secara langsung atau tidak langsung. Pihak keluarga arwah menyampaikan salam kepada semua warga FBMK dan ucapan terima kasih atas ingatan dan doa.

Tarikh Input: 10/08/2022 | Kemaskini: 10/08/2022 | ma_husaini

SXDdKAz~