TAHNIAH-Naib Canselor Universiti Putra Malaysia Telah Melantik Profesor Madya Dr. Hazlina Abdul Halim Sebagai Dekan, Fakulti Bahasa Moden Dan Komunikas | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » TAHNIAH-Naib Canselor Universiti Putra Malaysia telah melantik Profesor Madya Dr. Hazlina Abdul Halim sebagai Dekan, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikas

Sukacita dimaklumkan bahawa selaras dengan peruntukan di bawah Seksyen 24 (4) Perlembagaan Universiti Putra Malaysia, YH. Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan bin Sulaiman, Naib Canselor Universiti Putra Malaysia telah melantik Profesor Madya Dr. Hazlina Abdul Halim sebagai Dekan, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia bagi tempoh satu tahun mulai 15 Ogos 2022 hingga 14 Ogos 2023.

May be an image of 2 people, people standing and text that says "UPM UNVEINEARTO UPM UPM UNIVERSIT UNIVERSMTRMALAY MALAYSIA BERILMU EIUERA Sckalung Tahniah PROFESOR MADYA DR. HAZLINA ABDUL HALIM atas pelantikan sebagai DEKAN, FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA Berkuat Kuasa Mulai falah UniPutraMalaysia Ogos 2022 @uputramalaysia uniputramalaysia Putra PERTANIAN INOVASI. KEHIDUPAN RERILMUBERBAKTI uniputramalaysia www.upm.edu.my"

Tarikh Input: 27/08/2022 | Kemaskini: 27/08/2022 | ma_husaini

SXETJAh~