(TYT) Tun Seri Setia (Dr.) Haji Mohd Ali Mohd Rustam Yang Telah Mengadakan Lawatan Ke Muzium Warisan Melayu, | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» BERITA » (TYT) Tun Seri Setia (Dr.) Haji Mohd Ali Mohd Rustam yang telah mengadakan lawatan ke Muzium Warisan Melayu,

Tuan Yang Terutama (TYT) Tun Seri Setia (Dr.) Haji Mohd Ali Mohd Rustam yang telah mengadakan lawatan ke Muzium Warisan Melayu, Jabatan Bahasa Melayu, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi pada hari Selasa 6 April 2022.

Lawatan itu turut dihadiri oleh Setiausaha Khas Yang di-Pertua, Negeri Melaka, Dato’ Nur Azmi Ahmad, Jawatankuasa Pengurusan Universiti dan Dekan, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Prof. Dato’ Dr. Abdul Mua’ti @ Zamri Ahmad dan Profesor Adjung SN Datuk Dr. Siti Zainon Ismail.

May be an image of 5 people, people standing and headscarfMay be an image of 2 people, people standing and indoor

Tarikh Input: 10/04/2022 | Kemaskini: 10/04/2022 | ma_husaini

SXETBAM~