Ucapan Takziah Buat Seluruh Ahli Keluarga Arwah Umi Athirah Binti Nik Nizam. | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Ucapan takziah buat seluruh ahli keluarga Arwah Umi Athirah binti Nik Nizam.

Ucapan takziah buat seluruh ahli keluarga Arwah Umi Athirah binti Nik Nizam.

31 Mac 2023, Seluruh warga Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi UPM menzahirkan rasa sedih dan dukacita kami atas pemergian seorang pelajar Bacelor Sastera Kesusasteraan Melayu dengan Kepujian pada 31 Mac 2023, Arwah Umi Athirah binti Nik Nizam. Ucapan takziah buat seluruh ahli keluarga beliau atas kehilangan orang tersayang.

Kami juga berharap seluruh keluarga arwah menerimanya dengan penuh kesabaran dan kekuatan dalam menghadapi musibah ini.
Semoga dedikasi dan komitmen Allahyarhamah dalam akademik menjadi inspirasi kepada kita semua. Kenangan bersama arwah akan terus segar dalam ingatan kami semua.

Salam Takziah daripada
Ahli Pengurusan & Warga FBMK.

Tarikh Input: 03/04/2023 | Kemaskini: 03/04/2023 | ma_husaini

SXEdEAg~