Taklimat Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) FBMK SIRI 1 | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Taklimat Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) FBMK SIRI 1

Taklimat Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) FBMK SIRI 1

27 Jun 2023 - Taklimat Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) FBMK SIRI 1. Taklimat ini diberikan oleh Cik Nur Nadjla daripada Sekolah Pengajian Siswazah UPM. Taklimat ini bertujuan untuk memperkenalkan dan memberi pemahaman yang lebih mendalam mengenai EKSA kepada staf di FBMK, UPM. Dalam taklimatnya beliau telah membincangkan pelbagai aspek dan komponen EKSA, serta kesannya terhadap persekitaran kerja. Semoga taklimat ini dapat memberikan kesedaran dan kefahaman yang lebih mendalam kepada staf mengenai kepentingan dan cabaran dalam membentuk EKSA serta dapat menjadi titik permulaan untuk meningkatan kualiti dan produktiviti perkhidmatan dengan persekitaran tempat kerja yang kondusif.

Tarikh Input: 03/07/2023 | Kemaskini: 03/07/2023 | ma_husaini

SXEdLAX~