Sesi Temuduga Bagi Program Bacelor Sastera Bahasa Dan Linguistik Inggeris Dengan Kepujian | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Sesi Temuduga Bagi Program Bacelor Sastera Bahasa dan Linguistik Inggeris dengan Kepujian

Serdang, 9 Mei 2023 - FBMK (UPM), telah melaksanakan sesi temuduga bagi program Bacelor Sastera Bahasa dan Linguistik Inggeris dengan Kepujian di bawah Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi. Empat orang calon pelajar terpilih dari negara China dan Libya telah dijemput untuk menghadiri temuduga ini.
Temuduga yang berlangsung di secara hibrib melibatkan dua panel temuduga yang terdiri daripada Dr. Ilyana Jalaluddin, Penyelaras Program, dan Prof. Madya Dr. Chan Mei Yuit, Pensyarah Kanan FBMK. Panel temuduga yang berpengalaman dalam bidang Bahasa dan Linguistik Inggeris ini akan menilai calon pelajar berdasarkan kemahiran mereka dalam bahasa Inggeris, kebolehan analisis kritis dan komunikasi.

Tarikh Input: 11/05/2023 | Kemaskini: 11/05/2023 | ma_husaini

SXEdMAM~