Persamaan Di Antara Kesyukuran Dan Pencungkil Gigi | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Persamaan di antara Kesyukuran dan Pencungkil Gigi

Persamaan di antara Kesyukuran dan Pencungkil Gigi

Kisah kesyukuran yang menyeronokkan yang bertukar menjadi menarik

Saya sedang berbual dengan rakan baharu saya, Joey Faucette, yang memberitahu saya baru-baru ini dia menerima pakej kejutan dengan kad terima kasih dan sekotak pencungkil gigi di dalamnya.
"Syukur adalah senyuman di hati" dicetak di luar kad. Di dalam, bekas pelanggan telah menulis nota penghargaan atas bimbingannya. Dia ragu-ragu untuk mengekalkan jawatan jurulatih eksekutif. Namun, dia mengambil peluang selepas membaca kisah kesyukuran yang dimuatkan Joey dalam bukunya, Work Positive in a Negative World.

Tarikh Input: 11/05/2023 | Kemaskini: 11/05/2023 | ma_husaini

SXEdFAd~