Mesyuarat Usahasama Antara Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi Dan Yayasan Pendidikan Malaysia (YPM) | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Mesyuarat usahasama antara Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi dan Yayasan Pendidikan Malaysia (YPM)

5 April 2023 - Mesyuarat usahasama antara Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi dan Yayasan Pendidikan Malaysia (YPM). Mesyuarat ini membincangkan kolaborasi di antara kedua-dua pihak dalam menawarkan program bacelor trimester dan Master secara kerja kursus. Bersama-sama, kami berharap dapat menghadirkan peluang pembelajaran yang lebih holistik bagi pelajar-pelajar di Malaysia.

Tarikh Input: 06/04/2023 | Kemaskini: 06/04/2023 | ma_husaini

SXEdIAH~