Kejayaan Memerlukan Bantuan | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Kejayaan Memerlukan Bantuan

Kejayaan Memerlukan Bantuan

Ada sesuatu yang boleh dikatakan sebagai yang paling bijak atau paling berbakat di dalam bilik… Sayang sekali ia tidak banyak membantu dalam realiti. Kejayaan, mengikut sebarang definisi, adalah sukan berpasukan. Saya mempelajari butiran kecil ini dengan cara yang sukar.

Ada masa dalam hidup saya yang saya fikir jika saya mahu membuat sesuatu daripada diri saya sendiri, saya akan bertanggungjawab untuk semua itu sendiri. Saya fikir saya boleh melakukan segala-galanya terutamanya kerana saya fikir saya harus melakukan segala-galanya. Saya perlu tahu bagaimana untuk menjadi bos, akauntan, pengarah kreatif, pengurus pemasaran, pengarah sumber manusia, menetapkan strategi dan melakukan kerja dengan pelanggan saya.

Tarikh Input: 09/02/2023 | Kemaskini: 09/02/2023 | ma_husaini

SXDdWA3~