Kecintaan Terhadap Pembelajaran Adalah Kunci Pertumbuhan Anda | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Kecintaan terhadap Pembelajaran adalah Kunci Pertumbuhan anda

Kecintaan terhadap Pembelajaran adalah Kunci Pertumbuhan anda

Anda Tidak Dilahirkan Hebat. Anda Pelajarinya.

Sepanjang tempoh jawatan presidennya, Abraham Lincoln - Presiden ke-16 Amerika Syarikat - berjuang dalam lebih banyak bidang untuk mengekalkan negara mudanya daripada presiden lain sebelum atau sejak itu.

Dengan berlakunya Perang Saudara Amerika, dia terpaksa memimpin implikasi politik dan ketenteraan konflik yang mengancam untuk memecah belahkan Amerika Syarikat. Sebagai seorang pemansuhan yang teguh, Lincoln juga akan memainkan peranan penting dalam kelulusan Pindaan Ketiga Belas, yang menjadikan perhambaan tidak mengikut perlembagaan.

Tarikh Input: 09/02/2023 | Kemaskini: 09/02/2023 | ma_husaini

SXEREAK~