Berkuasa: Bersyukur Dengan Cara Baharu Untuk Mentakrifkan Kemahiran Insaniah | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Berkuasa: Bersyukur dengan Cara Baharu untuk Mentakrifkan Kemahiran Insaniah

Berkuasa: Bersyukur dengan Cara Baharu untuk Mentakrifkan Kemahiran Insaniah

Kritikan terhadap istilah "kemahiran insaniah" seringkali mengabaikan kekuatan sebenar yang terkandung di dalamnya. Pemimpin yang luar biasa memperlihatkan "kemahiran kuasa," seperti yang saya alami di restoran Snooze. Dengan fokus pada mencipta pengalaman yang tak terlupakan, pemimpin Snooze memimpin dengan komitmen, semangat, dan rasa syukur. Mereka menjalankan perniagaan dengan kompas yang menekankan interaksi yang penuh perhatian dan memacu keunggulan individu. Pemimpin yang memahami dan mengamalkan kemahiran kuasa ini membangkitkan semangat dalam pasukan, mencipta perubahan, dan mendapat pengiktirafan. Oleh itu, kita perlu melihat kemahiran manusia sebagai kemahiran kuasa yang penting untuk kejayaan sebenar. Apakah kemahiran kuasa yang anda kagumi dalam seorang pemimpin?

Sumber rujukan:

Berkuasa: Bersyukur dengan Cara Baharu untuk Mentakrifkan Kemahiran Insaniah