Aktiviti Persediaan Audit Sistem Pengurusan (Quality Management System) | FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI
» ARTIKEL » Aktiviti Persediaan Audit Sistem Pengurusan (Quality Management System)

Aktiviti Persediaan Audit Sistem Pengurusan (Quality Management System)

09 Jun 2023, Jumaat - Aktiviti Persediaan Audit Sistem Pengurusan (Quality Management System) dan gotong-royong sekitar bangunan fakulti telah dilaksanakan oleh staff FBMK pada hari ini dengan jayanya. Semangat berpasukan yang diamalkan semasa membersihkan kawasan fakulti menjadikan aktiviti pada hari ini berjalan lancar. Kawasan fakulti juga lebih bersih dan kondusif selepas dibersihkan sebentar tadi. Antara bangunan yang terlibat ialah Blok A, Blok B dan Blok C. Usaha yang baik ini diharapkan dapat diteruskan lagi pada masa akan datang. Terima kasih di atas sumbangan tenaga semua warga pelaksana FBMK yang terlibat.

Tarikh Input: 12/06/2023 | Kemaskini: 12/06/2023 | ma_husaini

SXEdOAa~